The big 5

Danske Bank, Nordea, Sydbank, Nykredit, Jyske Bank. Men husk at der findes op mod 100 alternativer, som du i disse internettider, ligså godt kan benytte. Geografi spiller nemlig ingen rolle længere.

Der er en række forskellige udgifter, der går igen i det danske folks privatøkonomi. I vores regnskab er der fx. billån. Men der er en del poster, hvor man kan spare nogle monetos. Her er de vigtigste gode tricks, som du kan få til kroner nul.

Den mest sandsynlige metode for dig til at blive rigmand på, er kva en privat pension. Det fremførte en intelligent vismand . For dig er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive velstående på. Så man bør spekulere på, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de gode potentialer, der findes i din alderspension.

Forsikringer er det vi indkøber i håbet om, aldrig nogensinde at få dem brugt. Du skal nøjeseende gennemtænke dine kritisk behov og ikke blot gøre som alle de andre. Der er nok forsikringsdækninger, du ikke behøver og som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må tage. Efter du har udelukket, så drejer det om at flytte dine forsikringsdækninger ned til et lavt niveau. Skal din ulykkeforsikring kun forsikre f.eks. 65.000 kr eller/og kan du acceptere en selv risiko på 6.000 dkk, hvis dit hjem brænder ned til jorden?

Pengeinstitutter er også en post, hvor der er store penge at finde. Forskellen mellem de mest eksklusive og de aller billigste banker er meget stort. Vi snakker om, op mod 4.100 kr månedligt for en typisk dansk familie plus boliglån. Lån til køb af ejerlejlighed er det største isolerede køb, som mange har. Lån er stor grad det du bør være opmærksom på, hvis du vil optimere din privat økonomi. Et er morrenter, men også dagskursen er essentiel. Låneomlægning er en ting, der kan accelerere din privatøkonomi. En anden vigtig variabel er forsinkelse af lån. Lån kan sammenlignes med eksaltering af tid. Hvis man kan udskyde for eksempel 12 måneder med at låne penge og i stedet for spare tilsvarende op i tidsrummet, så får du både nedbragt hovedstolen, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos en faglig forening, så får du ret til en del fordele. Du kan også tænke over at udmelde dig. Der er for resten gode at spare på en billigere fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg igennem lønaftalen. Men du kan altid prioritere blot at nøjes med en a kasse. Fagforbund kan assistere dig med både alm. forsikringer og sundhedsforsikringer – så overvej om det er det rigtige at spare de penge, hvis du lider af for eksempel stress.

Husholdningen er det område i din privatøkonomi, der konstituerer den aller største part. Hvor nogle kan fungere for et beskedent budget, hver md, så er der andre personer, som køber for enorme pengebeløb på fx eksklusiv restaurantmad. En ting er hvis du køber din mad ude i byen på enten hotel eller fastfood-levering – men den virkelig store pengesynd er den mad du køber og opvarmer hjemme. Her findes der det normale madindkøb i supermarkedet, som du slæber hjem. Uheldigvis er man underlagt for impuls indkøb, der resulterer i at indkøbssedlen bliver for lang. Et tip er, at du shopper dine mad på internettet, på de effektive webbaserede supermarkeder. Her kan du enten handle de daglige madvarer, men samtidig også de dejlige innovative sortiment af madkasser.

Du skal efterse dine udgifter, så du drosler ned på alle steder af din økonomi. Derved kan du ende med at få et langt større rådighedsbeløb til de skægge elementer af dig hverdag. Mange tak fordi du læste med på min artikel.