Banker i udkantsdanmark

Der er mange forskellige udgifter, som eksisterer i dannernes privatøkonomi. I ens privatbudget er der fx. TV-licens. Og der er en del områder, hvor man kan spare . Her er de bedste gode tips, som du kan få til kroner nul.

Den nemmeste fremgangsmåde for danskerne at blive stenrig på, er gennem en pensionsordning. Det postulerede en intelligent person en gang. For den jævne dansker er det statistisk den mest plausible metode at blive holden på. Så du bør overveje, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de gunstige potentialer, der ligger i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det du bestiller i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for forsikringerne. Du skal strikt spekulere på dine egentlige behov og ikke blot gøre som andre. Der er nok forsikringsdækninger, du nok ikke behøver eller som du kan leve uden. Det er en reel risiko, du må tage. Når du har fravalgt, så drejer det om at skalere dine forsikringsdækninger ned på et bundniveau. Skal din husforsikring kun forsikre f.eks. 110.000 kroner og/eller kan du leve med en selv risiko på 6.000 kr, hvis lejlighed brænder ned helt?

Banker er også et sted, hvor der er gode penge at bespare. Uligheden mellem de mest dyrebare og de mange billige pengeinstitutter er meget stort. Vi hører om, op imod 4.000 kr. om måneden for en typisk dansk familie + real kredit. Lån til hus er det største enkelte køb, som mange har i sit liv. Forbrugslån er aller højeste grad det man bør være fokuseret på, hvis du vil optimere din økonomi. Et er renteudgifter, men også handelskursen er kritisk. Lånomlægning er noget, som kan forbedre din private finanser. En vigtigere faktor er forsinkelse af lån. Lån kan paralleliseres med forskydning af tid. Hvis du kan vente med lån f.eks. 12 mdr. med at låne penge og i stedet spare ligesvarende op i tidsrummet, så har du dels nedbragt lånstørrelsen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos en fagforening, så har du mulighed for at få en stribe fordelstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er hurtige at spare på en billigere fagforening. Nogle folk har automatisk fagforeningsvalg igennem fagaftale. Men man kan jo vælge kun at nøjes med en a kasse. Fagforbund kan supportere dig med almindelige forsikringer og sundhedsdækning – så gennemtænk om det er klogt at spare de penge, hvis du haroplever for eksempel kritisk sygdom.

Fødevarer er det sted i din privatøkonomi, som repræsenterer den absolut største andel. Visse folk kan leve for et spartansk rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, som køber for meget store summer på fornem fastfood. En ting er hvis du køber mad ude på enten restaurant eller fastfoodsted – men den rigtig store pengesynd er den mad du køber og steger i hjemmet. På dette område findes der det klassiske madindkøb i supermarkederne, som man bærer hjem. Desværre er danskere gidsel for impulsindkøb, der resulterer i at indkøbssedlen bliver længere. Et tip er, at du handler dine mad på internettet, på de gode netsupermarkeder. Her kan man både handle normale indkøb, men desuden også de mange fristende sortiment af madkasser.

Du bør efterregne dine kontoudtog, så du skærer ned indenfor alle steder af din husstandsøkonomi. Så kan du ende op med at være i besiddelse af et langt højere pengebeløb til de unødvendige aspekter af din tilværelse. Tusind tak fordi du læste siden.