Banker i norddanmark

Der er en række forskellige udgifter, som er i ens privat økonomi. I dit budget er der f.eks. a-kasse. Men der er en række steder, hvor du kan spare gode danske kroner. Her er en række gode tricks, som du kan læse uden beregning.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for danskerne at blive millionærer på, er via en privat pension. Det fremførte en intelligent dame . For langt de fleste er det normalt den mest realistiske måde at blive holden på. Så man bør overveje, at sætte sig mere ind i kapitalpension, med de spændende potentialer, der findes i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det vi bestiller i håbet om, aldrig at få dem brugt. Du skal nøjeseende overveje dine nødvendige behov og ikke blot gøre som andre. Der er muligvis forsikringsdækninger, du overhovedet ikke har brug for og som du godt kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må tage. Efter du har valgt, så drejer det om at barbere dine forsikringer ned på et minimum. Skal din husforsikring udelukkende forsikre f.eks. 75.000 dkk eller kan du acceptere en selvrisiko på 14.000 dkk, hvis dit hus brænder ned til jorden?

Banker er også en post, hvor der for mange er gode penge at finde. Uligheden mellem de dyreste og de aller billigste banker er meget stort. Vi taler om, op imod 2.700 kr pr. måned for en typisk husstand plus real kredit. Lån til ejerlejlighed er det største enkelte køb, som mange har i hele sit liv. Kassekredit er det vigtigste du skal være opmærksom på, hvis du vil optimere din økonomi. Et er renteudgifterne, men også dagskursen er vigtig. Lånkonvertering er en ting, som kan forskønne din private finanser. Den vigtigste størrelse er udskydelse af lån. Lån kan paralleliseres med accelleration af tid. Hvis man kan undgå lån fx ét år med at låne penge og i stedet spare op i perioden, så får du nedbragt hovedstolen, men også renteudgifterne.

Er du med hos et fagforbund, så får du mulighed for at få en del fordelstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er gode at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har tvunget valg af fagforening igennem fagaftale. Men man kan jo selvfølgelig prioritere blot at nøjes med en akasse. Fagforeninger kan supportere dig med både forsikring og sundhedsordning – så overvej om det er det smarteste at spare de penge, hvis du lider af fx stress.

Fødevarer er den del i din private finanser, der konstituerer den aller største del. Hvor nogle kan overleve for et lille beløb, hver måned, så er der andremennesker, der bruger store summer på for eksempel dyr fastfood. En ting er hvis du køber mad ude i byen på enten michellin restaurant eller fastfood-levering – men den rigtig store byrde er det mad du køber og laver hjemme. På dette område findes der det klassiske indkøb i supermarkederne, som man tager med hjem. Beklageligvis er man gidsel for fristende køb, der har den konsekvens at kassebonen bliver længere. Et godt råd er, at du køber dine madvarer på internettet, på de nemme netbaserede supermarkeder. Der kan du både købe normale indkøb, men samtidig også de dejlige innovative udbud af madkasser.

Du bør efterregne dine penge, så du minimerer indenfor alle dele af din husstandsøkonomi. Således kan du ende med at besidde et langt højere rådighedsbeløb til de rare aspekter af hverdagen. Mange tak fordi du læste med på bloggen.